Taivas on auki

Kotiteollisuuden kappaleen nimi on ehkä liioitteleva, mutta se antaa minulle hyvän syyn kertoa yritykseni sivustosta. Vanha sanaris.fi ehti olla yli kymmenen vuoden ajan miltei jähmettyneenä muumiona, jonka sisältö oli todella ontto. Nyt on kuukausien ajan hiottu aivan uudelta pohjalta lähtevää tietopakettia, joka esittelee ristikkoalaa yhtiön kantilta. Sivusto antaa paljon sellaista tietoa, jota ei aiemmin ole ollut tarjolla missään. Uskoisin esim. tekijöiden esittelyn olevan monelle ristikkofanille superkiinnostava osasto. Siellä on jo nyt useita lehdissä tekijöistä ilmestynyttä artikkelia, mutta niitä tullaan sinne lisäämään runsaasti, kunhan arkistoja ehditään penkoa lisää.

Arkistojen penkominen vei minut jo sivustoa tehdessä monille nostalgiatripeille. Sanaris Oy:n paperit jätettiin sisään samana päivänä kuin tyttäreni Katja syntyi. Molemmat täyttävät kohta 28 vuotta! Tätä on vaikea uskoa. Sitä ennen ehdin toimia 15 vuotta ristikoiden parissa eli täyteen on tulossa 43 vuotta. Onneksi älysin aloittaa nuorena, muutenhan olisin jo ikäloppu.

Onhan se hyvä, että joku on nyt järjestyksessä. Mutta jos olisin käyttänyt tämän saman ajan fyysisen arkiston siivoukseen, sieltä ehkä löytyisi vanhoja asioita paremmin kuin nyt. Tällaisiin asioihin tuppaa löytymään se aika kuitenkin vasta sitten, kun on ihan pakko. Piti sanaris.fin ”viimeisen” päätöksen mukaan aueta lokakuun alussa, mutta ihan lokakuun loppuun meni. Loppurutistus on näissä asioissa aina melkoinen.

Keväällä tehtiin pelikaaniristikot.fi ihan tyhjästä, nyt tehtiin sanaris.fi aivan uusiksi ja toivottavasti vuoden loppuun mennessä sanaristikot.net saadaan nykyaikaiseen kuosiin. Sitten voi sanoa: ”Uh-huh!” Sehän on John Mellencampin albumi, mutta ei siitä sen enempää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>