Uusimmat lehdet

Krypto Pelikaani

Krypto Pelikaani

Vuoden 2024 viides kryptopaketti sisältää mm. kaksi teemaa, sokkokrypton, valintakrypton, kryptopiiliksen ja poikkiteloimen sekä paljon tässä mainitsemattomia erikoisuuksia sekä myös runsaasti aivan tavallisia kryptoja.

Passeli Pelikaani

Passeli Pelikaani

Tämä on väliinputoajien lehti, jollaista toista ei ole! Suomessa julkaistaan kovin vähän hyviä keskitasoisia ristikoita. Nyt niitä saa rutkasti! Lehden 20-sivuinen osio on vaikeudeltaan pääosin keskitason hujakoilla, nytkin kuitenkin mukana yksi helppo, yksi helpohko ja pari muita visaisempaa.

Lehden väliin on sijoitettu 16-sivuinen erikoistehtäväliite, jonka voi näppärästi irrottaa ja panna talteen vaikka odottamaan otollista aikaa. Mukana on kuvaristikoitakin, mm. sekaristikko ja piilokirjaimeton.

Punainen Pelikaani

Punainen Pelikaani

Tässäkin Punaisen Pelikaanin numerossa on vaikeusastejakauma yhdestä kolmeen tähteen eli loppupäässä Suomen keskimäärin ehkä visaisimmat ristikot. Keskiaukeamalla Toni Pitkälä jatkaa presidenttisarjaa, visaisella päätösaukeamalla on Ilmo Juhani Liljeroosin ja Heli Kärkkäisen rattoisa teema. “Pahimmassa” päässä ovat myös mm. Antti Viitamäki, Jari Keränen, Harto Hakonen, Arto Kuivanen, Tapio Lähteenmäki ja Toni Pitkälä sielläkin sekä vielä upean paluun tekevä Joonas Anttila. Mukana ovat tietenkin tutut jutut eli tavuristikot, avoristikko, sokkokrypto, sanakehikko, käärme sekä kolme piilosanaa, joista visaisimman on jälleen laatinut Henrik Lahtinen.