Uusimmat lehdet

Krypto Pelikaani

Krypto Pelikaani

Vuoden 2022 jo toiseksi viimeinen kryptopaketti sisältää mm. kaksi sokkokryptoa, kolme teemaa, valintakrypton, kryptopiiliksen, poikkiteloimen sekä paljon tässä mainitsemattomia erikoisuuksia ja myös runsaasti tavallisia kryptoja.

Passeli Pelikaani

Passeli Pelikaani

Tämä on väliinputoajien lehti, jollaista toista ei ole! Suomessa julkaistaan kovin vähän hyviä keskitasoisia ristikoita. Nyt niitä saa rutkasti! Lehden 20-sivuinen osio on vaikeudeltaan pääosin keskitason hujakoilla, nytkin kuitenkin mukana yksi helppo, yksi helpohko ja pari muita visaisempaa.

Lehden väliin on sijoitettu 16-sivuinen erikoistehtäväliite, jonka voi näppärästi irrottaa ja panna talteen vaikka odottamaan otollista aikaa. Mukana on kuvaristikoitakin, mm. sekaristikko ja avoristikko.

Punainen Pelikaani

Punainen Pelikaani

Vuoden viimeisessä Punaisessa Pelikaanissa on jälleen vaikeusastejakauma yhdestä kolmeen tähteen eli loppupäässä Suomen keskimäärin visaisimmat ristikot. Visaisimmassa päässä ovat mm. Kari Vaalamo ja Heli Kärkkäinen päätösaukeamalla sekä Tuomas Holopainen ja Johanna Kurkela, Jari Keränen, Antti Viitamäki, Harto Hakonen, Tapio Lähteenmäki ja Toni Pitkälä. Keskiaukeaman on laatinut Erkki Vuokila ja piirtänyt Heikki Lavonius. Mukana kaikki tutut vakioerikoisuudet ja vielä yksi lisäarvonta, jossa palkintona harvinainen levy tai vuosikerta.