Uusimmat lehdet

Krypto Pelikaani

Krypto Pelikaani

Vuoden 2023 viimeinen kryptopaketti sisältää mm. kaksi sokkokryptoa, kaksi teemaa, kaksi valintakryptoa, kryptopiiliksen, poikkiteloimen sekä paljon tässä mainitsemattomia erikoisuuksia ja silti myös runsaasti tavallisia kryptoja.

Passeli Pelikaani

Passeli Pelikaani

Tämä on väliinputoajien lehti, jollaista toista ei ole! Suomessa julkaistaan kovin vähän hyviä keskitasoisia ristikoita. Nyt niitä saa rutkasti! Lehden 20-sivuinen osio on vaikeudeltaan pääosin keskitason hujakoilla, nytkin kuitenkin mukana yksi helppo, yksi helpohko ja pari muita visaisempaa.

Lehden väliin on sijoitettu 16-sivuinen erikoistehtäväliite, jonka voi näppärästi irrottaa ja panna talteen vaikka odottamaan otollista aikaa. Mukana on kuvaristikoitakin, mm. sekaristikko ja avoristikko.

Punainen Pelikaani

Punainen Pelikaani

Tässä numerossa on jälleen vaikeusastejakauma yhdestä kolmeen tähteen eli loppupäässä Suomen keskimäärin visaisimmat ristikot, tällä kertaa eivät aivan niin vaikeita kuin pahimmillaan. Keskiaukeamalla Pallonen/Kuhno-tavuristikko, päätösaukemalla Arto Kuivanen. Lopussa myös mm. Toni Pitkälä, Hannu Salokangas, Kari Vaalamo, Jari Keränen, Harto Hakonen,Tapio Lähteenmäki sekä Ilmo Juhani Liljeroos ja Heli Kärkkäinen. Kaikki tutut erikoisuudet kuten piilosanat, sokkokrypto, avoristikko ja kehikko ovat toki mukana.