Uusimmat lehdet

Krypto Pelikaani

Krypto Pelikaani

Vuoden 2024 seitsemäs kryptopaketti sisältää mm. kaksi teemaa, sokkokrypton, valintakrypton, kryptopiiliksen ja poikkiteloimen ja paljon tässä mainitsemattomia erikoisuuksia sekä myös runsaasti aivan tavallisia kryptoja.

Passeli Pelikaani

Passeli Pelikaani

Ei liian helppo eikä liian vaikea 36-sivuinen ristikkolehti! Entinen 20-sivuinen peruslehti sisältää palkintotehtäviä ja lähes pelkästään perinteisiä keskitasoisia kuvaristikoita, alussa ja lopussa hieman eritasoisia, yksi erityisen herkullisen visainen. Välissä on 16-sivuinen paketti todella monenlaisia erikoistehtäviä ratkaisuineen. Mukana on kuvaristikoitakin, mm. sekaristikko ja piilokirjaimeton. Liite on helppo irrottaa vaikka myöhemmin ratkottavaksi.

Punainen Pelikaani

Punainen Pelikaani

Tässäkin Punaisen Pelikaanin numerossa on vaikeusastejakauma yhdestä kolmeen tähteen eli loppupäässä Suomen keskimäärin ehkä visaisimmat ristikot. Keskiaukeamalla Toni Pitkälä jatkaa presidenttisarjaa, visaisella päätösaukeamalla on Antti Viitamäen juonittelua. “Pahimmassa” päässä ovat myös mm. Ilmo Juhani Liljeroos, Jari Keränen, Harto Hakonen, Arto Kuivanen, Tapio Lähteenmäki ja Toni Pitkälä sielläkin sekä Tuomas Holopainen ja Johanna Kurkela. Mukana ovat tietenkin tutut jutut eli tavuristikot, avoristikko, sokkokrypto, sanakehikko, käärme sekä kolme piilosanaa tutulta kolmikolta Parkkinen-Vuokila-Lahtinen.