Uusimmat lehdet

Krypto Pelikaani

Krypto Pelikaani

Vuoden 2023 ensimmäinen kryptopaketti sisältää mm. sokkokrypton, kaksi teemaa, valintakrypto, kryptopiiliksen, poikkiteloimen sekä paljon tässä mainitsemattomia erikoisuuksia ja myös runsaasti tavallisia kryptoja. Kryptojen täyttökuvia on tehty enemmän yksivärisiksi, ratkojien toiveisiin perustuen.

Passeli Pelikaani

Passeli Pelikaani

Tämä on väliinputoajien lehti, jollaista toista ei ole! Suomessa julkaistaan kovin vähän hyviä keskitasoisia ristikoita. Nyt niitä saa rutkasti! Lehden 20-sivuinen osio on vaikeudeltaan pääosin keskitason hujakoilla, nytkin kuitenkin mukana yksi helppo, yksi helpohko ja pari muita visaisempaa.

Lehden väliin on sijoitettu 16-sivuinen erikoistehtäväliite, jonka voi näppärästi irrottaa ja panna talteen vaikka odottamaan otollista aikaa. Mukana on kuvaristikoitakin, mm. sekaristikko ja avoristikko.

Punainen Pelikaani

Punainen Pelikaani

Joulun alla ilmestyneessä Punaisessa Pelikaanissa on jälleen vaikeusastejakauma yhdestä kolmeen tähteen eli loppupäässä Suomen keskimäärin visaisimmat ristikot. Visaisimmassa päässä ovat mm. Antti Viitamäki päätösaukeamalla sekä Tuomas Holopainen ja Johanna Kurkela, Hannu Salokangas, Jari Keränen, Harto Hakonen, Tapio Lähteenmäki ja Toni Pitkälä. Keskiaukeaman on laatinut Erkki Vuokila ja piirtänyt Markku Mäkelä. Mukana myös piilosanat ja kaikki muut tutut erikoisuudet.