Vanhoja tai uusia, kaikki käy

Kiitokset Pelikaanien uudistamisesta ja erityisesti paksusta juhlanumerosta.

Laatu on edelleen hyvä: osaavat laatijat. Puujalkavihjeitä ja ristikkosanoja ylivoimaisesti harvemmin kuin kilpailijoilla. Useat laatijat ja uudet tai vanhat tauon jälkeen tekevät lehdestä haastavan. En kuitenkaan missään tapauksessa toivo, että vanhat syrjäytettäisiin. Kolmitähtisen saan helpommin täyteen, kun tunnen Vuokilan, Pihlajamäen tai Pallosen tyylin.

Hyvän ristikon tulisi olla sellainen, että hakuteoksia, karttoja tai Googlea ei tarvita. Onneksi Pelikaanit täyttävät tämänkin ehdon aika hyvin. Minua ei haittaa, jos laulajasta tai juoksijasta jää joku kirjain puuttumaan.

Uusi taitto toi lisää ratkottavaa, hyvä, kunhan kuvat eivät mene liian pieniksi, niin kuin Hakosen ristikoissa useinkin käy.

Uudistus tuli hyvään aikaan, sillä kilpailija (Iisakki) on viime aikoina nostanut tasoaan. On nykyään hintansa väärti ja tulee 12 krt/a.

Kun ikää karttuu, tulevat kolmitähtiset vaikeammiksi, eivätkä jotkut enää ratkea alkuunkaan. Ei haittaa.

Kiitokset, hyvää jatkoa

SS pohjoisesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>