Heddelmällinen juttu

Nykyinen mieheni oli poikamiesaikoinaan tansseissa tavannut mukavan tytön ja saanut houkuteltua tämän yöksi kämpilleen. Seuraavana aamuna töihin lähtiessä hän toivoi, ettei tuttavuus katkeaisi alkuunsa, joten hän ehdotti, että tyttö viettäisi päivän hänen asunnollaan. Tee vaikka ristikoita aikasi kuluksi, hän ehdotti. Tyttö ei kuitenkaan enää ollut paikalla hänen palatessaan kotiin, yhden sanan hän oli täyttänyt ristikkoon: hedelmä 8 kirjainta = bannaani.

Tämä tarina jäi kuitenkin mietityttämään, että onko se niin vaikeata se ristikoitten teko ja saatuani alustavat ohjeet mieheltäni ei kun hommiin. Ei se alussa todellakaan niin helppoa ollut, mutta olin kuitenkin koukussa saman tien. Pikkuhiljaa alkoi edistystä tapahtua ja voitettuani Vuokilan Ristisanakirjan alkoi Lyyti kirjoittamaan. Nykyään on Punainen Pelikaani suosikkini, vaikka kärsivällisyyteni, tietomääräni ja hoksaavaisuuteni eivät viimeisiin visaisiin riitäkään.

Kaarina, Sundbyberg
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>