Uusimmat lehdet

Krypto Pelikaani

Krypto Pelikaani

Vuoden 2022 viides kryptopaketti sisältää mm. kaksi sokkokryptoa, valintakrypton, kolme teemaa, kryptopiiliksen, poikkiteloimen sekä paljon tässä mainitsemattomia erikoisuuksia ja myös runsaasti tavallisia kryptoja.

Passeli Pelikaani

Passeli Pelikaani

Tämä on väliinputoajien lehti, jollaista toista ei ole! Suomessa julkaistaan kovin vähän hyviä keskitasoisia ristikoita. Nyt niitä saa rutkasti! Lehden 20-sivuinen osio on vaikeudeltaan pääosin keskitason hujakoilla, nytkin kuitenkin mukana yksi helppo, yksi helpohko ja pari muita visaisempaa.

Lehden väliin on sijoitettu 16-sivuinen erikoistehtäväliite, jonka voi näppärästi irrottaa ja panna talteen vaikka odottamaan otollista aikaa. Mukana on kuvaristikoitakin, mm. sekaristikko ja avoristikko.

Punainen Pelikaani

Punainen Pelikaani

Punaisessa Pelikaanissa on ratkottavaa yhdestä kolmeen tähteen eli loppupäässä Suomen ehkä visaisimmat ristikot. Päätösaukeamalla on Kari Vaalamon ja Heli Kärkkäisen jännä aihe, keskiaukeamalla Arto Kuivanen. Loppupäässä ajatteluttavat myös mm. Hannu Salokangas, Harto Hakonen, Jari Keränen, Antti Viitamäki sekä Ilmo Juhani Liljeroos. Tapio Lähteenmäki palaa tavuristikkoineen. Kolme piilosanaa, kahden ja puolen tähden tavuristikko, avoristikko, sanakehikko, käärme, sokkokrypto, siinä muut tutut erikoistehtävät!