Uusimmat lehdet

Krypto Pelikaani

Krypto Pelikaani

Vuoden 2022 jo kolmanneksi viimeinen kryptopaketti sisältää mm. sokkokrypton, kolme teemaa, kaksi valintakryptoa, kryptopiiliksen, poikkiteloimen sekä paljon tässä mainitsemattomia erikoisuuksia ja myös runsaasti tavallisia kryptoja.

Passeli Pelikaani

Passeli Pelikaani

Tämä on väliinputoajien lehti, jollaista toista ei ole! Suomessa julkaistaan kovin vähän hyviä keskitasoisia ristikoita. Nyt niitä saa rutkasti! Lehden 20-sivuinen osio on vaikeudeltaan pääosin keskitason hujakoilla, nytkin kuitenkin mukana yksi helppo, yksi helpohko ja pari muita visaisempaa.

Lehden väliin on sijoitettu 16-sivuinen erikoistehtäväliite, jonka voi näppärästi irrottaa ja panna talteen vaikka odottamaan otollista aikaa. Mukana on kuvaristikoitakin, mm. sekaristikko ja avoristikko.

Punainen Pelikaani

Punainen Pelikaani

Punaisessa Pelikaanissa on ratkottavaa yhdestä kolmeen tähteen eli loppupäässä Suomen ehkä visaisimmat ristikot. Päätösaukeamalla on Ilmo Juhani Liljeroosin lausekudelma, keskiaukeamalla Vuokila/Manninen. Loppupäässä ajatteluttavat myös mm. Hannu Salokangas, Antti Viitamäki, Jari Keränen, Harto Hakonen, Toni Pitkälä ja Tapio Lähteenmäki. Kolme piilosanaa, toinenkin tavuristikko, avoristikko, sanakehikko, käärme, sokkokrypto, siinä muut tutut erikoistehtävät!