Uusimmat lehdet

Krypto Pelikaani

Krypto Pelikaani

Vuoden 2020 kolmas kryptojulkaisumme on taas mahtavan monipuolinen katsaus kryptojen maailmaan. Lehdessä on kaksi valintakryptoa, sokkokrypto, kolme teemakryptoa, kryptopiilis, poikkiteloin sekä muitakin Krypto Pelikaanin ihan ikiomia spesialiteetteja. Silti mukaan mahtuu myös melkoinen määrä kursailemattomia peruskryptoja.

Passeli Pelikaani

Passeli Pelikaani

Tämä on väliinputoajien lehti, jollaista toista ei ole! Suomessa julkaistaan kovin vähän hyviä keskitasoisia ristikoita. Nyt niitä saa rutkasti! Lehden 20-sivuinen osio on entistä kuvaristikkoisempi sieltä keskitason hujakoilta, vaikeusasteeltaan siis, nytkin mukana yksi helppo, yksi helpohko ja pari muita visaisempaa.

Lehden väliin on sijoitettu 16-sivuinen erikoistehtäväliite, jonka voi näppärästi irrottaa ja panna talteen vaikka odottamaan otollista aikaa. Siitä löytyy tällä kertaa vakiotehtävien lisäksi mm. avoristikko ja piirikkö.

Punainen Pelikaani

Punainen Pelikaani

Punaisessa Pelikaanissa on ratkottavaa yhdestä kolmeen tähteen eli loppupäässä Suomen visaisimmat ristikot. Hauskalla päätösaukeamalla on Ilmo Juhani Liljeroosin ja Heli Kärkkäisen kolmitähtinen. Myös Tuomas Holopainen ja Johanna Kurkela ovat mukana jännällä erikoisuudella. Keskiaukeama on pitkästä aikaa Hannu Salokankaalta. Kolme piilosanaa, tavuristikot, avoristikko, sanakehikko, käärme, sokkokrypto, siinä tämänkertaiset erikoistehtävät!