Uusimmat lehdet

Krypto Pelikaani

Krypto Pelikaani

Joulukuun paras kryptojulkaisu on mukavan monipuolinen katsaus kryptojen maailmaan. Mukana on taas poikkitelointa (peräti kaksi!), piilistä, sokkoa, teemoja ja Krypto Pelikaanin ihan ikiomia spesialiteetteja. Silti mukaan mahtuu myös runsaasti kursailemattomia peruskryptoja.

Passeli Pelikaani

Passeli Pelikaani

Tämä on väliinputoajien lehti, jollaista toista ei ole! Suomessa julkaistaan kovin vähän hyviä keskitasoisia ristikoita. Nyt niitä saa rutkasti!

Lehden vanha 20-sivuinen osio on entistä kuvaristikkoisempi sieltä keskitason hujakoilta, vaikeusasteeltaan siis, nyt mukana yksi helppo, yksi helpohko ja pari muita visaisempaa. Lehden väliin on sijoitettu 16-sivuinen erikoistehtäväliite, jonka voi näppärästi irrottaa ja panna talteen vaikka odottamaan otollista aikaa.

Punainen Pelikaani

Punainen Pelikaani

Suuren ilon ilmoitamme, että yksi Punaisen Pelikaanin parhaista numeroita on nyt kaupan. Sitä ei himmennä edes tahaton uusintasivu viime numerosta, sehän korvattiin nettilisäkisalla. Lehden clou on Toni Pitkälän vietävän visainen päätösaukeama. Heti edellisellä sivulla on Tuomas Holopaisen ja Johanna Kurkelan sivullinen, jonka pääkuvassa lukeekin ”Sivullisia”. Heidän parhaansa tähän mennessä! Lyhyestä virsi kaunis, tsekatkaa muut ristikot itse, se kannattaa!