Uusimmat lehdet

Krypto Pelikaani

Krypto Pelikaani

Kesäkuun paras kryptojulkaisu on jälleen aivan uniikki kooste neljän laatijan tuotoksia. Mukana on iso määrä sekä tavallisia että tavattomia kryptoja, joukossa kaksi valintakryptoa ja mukavia teemoja.

Passeli Pelikaani

Passeli Pelikaani

Tämä on väliinputoajien lehti, jollaista toista ei ole! Suomessa julkaistaan kovin vähän hyviä keskitasoisia ristikoita. Nyt niitä saa rutkasti!

Lehden vanha 20-sivuinen osio on entistä kuvaristikkoisempi sieltä keskitason hujakoilta, vaikeusasteeltaan siis, nyt mukana yksi helppo, yksi helpohko ja pari muita visaisempaa. Lehden väliin on sijoitettu 16-sivuinen erikoistehtäväliite, jonka voi näppärästi irrottaa ja panna talteen vaikka odottamaan otollista aikaa.

Punainen Pelikaani

Punainen Pelikaani

Punainen Pelikaani on edelleen ristikkohullun ykkösvalinta ja sisältää ristikoita helpoista huippuvaikeisiin, pääpaino ehdottomasti kaksitähtisissä ja sitä vaikeammissa. Tavallisten kuvaristikoiden ohella lehti sisältää mm. kaksi eritasoista tavuristikkoa, avoristikon, kolme piilosanaa, sokkokrypton, käärmeen ja sanakehikon. Lehti ilmestyy kahden kuukauden välein 36-sivuisena pakettina.

Vuoden 2017 nelosnumeron aikaan lehti täyttää 24 vuotta ja mukana on jälleen mukavia spesialiteetteja. Viime kerralla huilannut Joonas Anttila on tehnyt kaksi eritasoista ristikkoa ja kaikki suosikkilaatijat ovat mukana ainakin yhdellä tehtävällä. Päätösaukeamalla riehuvat Teemu Pallonen ja Reima Mäkinen. Lehti on omistettu huhtikuussa kuolleen sanasepon Pekka Myllykosken muistolle. Asiasta lisää Ekin blogissa.