Uusimmat lehdet

Krypto Pelikaani

Krypto Pelikaani

Vuoden viimeinen kryptojulkaisumme on taas mukavan monipuolinen katsaus kryptojen maailmaan. Lehdessä on poikkiteloin, kryptopiilis, sokko, valintakrypto, kolme teemaa, hirsipuu sekä muitakin Krypto Pelikaanin ihan ikiomia spesialiteetteja. Silti mukaan mahtuu myös mahtava määrä kursailemattomia peruskryptoja.

Passeli Pelikaani

Passeli Pelikaani

Tämä on väliinputoajien lehti, jollaista toista ei ole! Suomessa julkaistaan kovin vähän hyviä keskitasoisia ristikoita. Nyt niitä saa rutkasti! Lehden vanha 20-sivuinen osio on entistä kuvaristikkoisempi sieltä keskitason hujakoilta, vaikeusasteeltaan siis, nyt mukana yksi helppo, yksi helpohko ja pari muita visaisempaa. Loppupäässä vierailee Punaisesta Pelikaanista tuttu Antti Viitamäki. Mukana ensimmäistä kertaa tässä lehdessä myös Ilmo Juhani Liljeroos.

Lehden väliin on sijoitettu 16-sivuinen erikoistehtäväliite, jonka voi näppärästi irrottaa ja panna talteen vaikka odottamaan otollista aikaa. Siitä löytyy tällä kertaa kahden eritasoisen avoristikon aukeama.

Punainen Pelikaani

Punainen Pelikaani

Punaisessa Pelikaanissa on ratkottavaa yhdestä kolmeen tähteen eli loppupäässä Suomen visaisimmat ristikot. Mukana ovat lähes kaikki tutut Pelikaani-laatijat. Lehdessä juhlistetaan suuren ristikkofanin Virve Rostin marraskuussa täyttynyttä kuusikymppisyyttä. Puuhaa riittää varmaankin yli vuodenvaihteen!