Uusimmat lehdet

Krypto Pelikaani

Krypto Pelikaani

Vuoden 2020 ensimmäinen kryptojulkaisumme on taas mahtavan monipuolinen katsaus kryptojen maailmaan. Lehdessä on sokkokrypto, kaksi valintakryptoa, kaksi teemakryptoa, kaksi kryptopiilistä, poikkiteloin sekä muitakin Krypto Pelikaanin ihan ikiomia spesialiteetteja, yksi uutuuskin. Silti mukaan mahtuu myös melkoinen määrä kursailemattomia peruskryptoja.

Passeli Pelikaani

Passeli Pelikaani

Tämä on väliinputoajien lehti, jollaista toista ei ole! Suomessa julkaistaan kovin vähän hyviä keskitasoisia ristikoita. Nyt niitä saa rutkasti! Lehden 20-sivuinen osio on entistä kuvaristikkoisempi sieltä keskitason hujakoilta, vaikeusasteeltaan siis, nytkin mukana yksi helppo, yksi helpohko ja pari muita visaisempaa.

Lehden väliin on sijoitettu 16-sivuinen erikoistehtäväliite, jonka voi näppärästi irrottaa ja panna talteen vaikka odottamaan otollista aikaa. Siitä löytyy tällä kertaa vakiotehtävien lisäksi mm. avoristikko, sivu erilaisia sudokuja ja aivan uutuutena futoshikeja.

Punainen Pelikaani

Punainen Pelikaani

Punaisessa Pelikaanissa on ratkottavaa yhdestä kolmeen tähteen eli loppupäässä Suomen visaisimmat ristikot. Pahalla päätösaukeamalla on Kari Vaalamon ja Heli Kärkkäisen ristikko yllätysjipolla. Myös Tuomas Holopainen ja Johanna Kurkela ovat mukana jännällä erikoisuudella. Keskiaukeamalla Ilmo Juhani Liljeroos ja Markku Mäkelä tekevät sekä sanallisesti että ulkoasullisesti huikeaa jälkeä. Uusi tekijä Matti Kortet jatkaa vaikeassa päässä. Kolme piilosanaa, tavuristikot, avoristikko, sanakehikko, käärme, sokkokrypto, siinä tämänkertaiset erikoistehtävät!