Uusimmat lehdet

Krypto Pelikaani

Krypto Pelikaani

Vuoden 2020 kymmenes kryptojulkaisumme on taas mahtavan monipuolinen katsaus kryptojen maailmaan. Lehdessä on kaksi valintakryptoa, kolme teemakryptoa, sokkokrypto, kaksi kryptopiilistä, poikkiteloin sekä muitakin Krypto Pelikaanin ihan ikiomia spesialiteetteja. Silti mukaan mahtuu myös melkoinen määrä kursailemattomia peruskryptoja.

Passeli Pelikaani

Passeli Pelikaani

Tämä on väliinputoajien lehti, jollaista toista ei ole! Suomessa julkaistaan kovin vähän hyviä keskitasoisia ristikoita. Nyt niitä saa rutkasti! Lehden 20-sivuinen osio on vaikeudeltaan pääosin keskitason hujakoilla, nytkin kuitenkin mukana yksi helppo, yksi helpohko ja pari muita visaisempaa.

Lehden väliin on sijoitettu 16-sivuinen erikoistehtäväliite, jonka voi näppärästi irrottaa ja panna talteen vaikka odottamaan otollista aikaa. Siitä löytyy tällä kertaa piilokirjaimeton kuvaristikko ja avoristikko.

Punainen Pelikaani

Punainen Pelikaani

Punaisessa Pelikaanissa on ratkottavaa yhdestä kolmeen tähteen eli loppupäässä Suomen visaisimmat ristikot. Keskiaukeamalla on uudehkon laatijamme Arto Kuivasen teemaristikko. Visaisella puolella on mm. Toni Pitkälä, Antti Viitamäki ja päätösaukeamalla Ilmo Juhani Liljeroos Heli Kärkkäisen kera. Kolme piilosanaa, tavuristikot, sanakehikko, käärme, sokkokrypto, siinä tutut erikoistehtävät! Lukijoiden lähettämät kuvat piristävät kokonaisuutta.