Uusimmat lehdet

Krypto Pelikaani

Krypto Pelikaani

Tammikuun monipuolisin kryptojulkaisu sisältää mm. kolme erilaista teematehtävää, kaksi sokkokryptoa ja uskomattoman määrän ihan tavallisia kryptoja, niissäkin joitakin pikkuerikoisuuksia. Lehti on jälleen aivan uniikki kooste neljän laatijan tuotoksia.

Passeli Pelikaani

Passeli Pelikaani

Tämä on väliinputoajien lehti, jollaista toista ei ole! Suomessa julkaistaan kovin vähän hyviä keskitasoisia ristikoita. Passeli tuli tähän väliin helpottamaan näitä ristikoita kaipaavien nälkää. Mukana on pari helpompaa ja pari visaisempaa, lopussa Toni Pitkälän melkoisen paha.

Lehden vanha 20-sivuinen osio on entistä kuvaristikkoisempi sieltä keskitason hujakoilta, vaikeusasteeltaan siis, nyt mukana yksi helppo, yksi helpohko ja pari muita visaisempaa. Lehden väliin on sijoitettu 16-sivuinen erikoistehtäväliite, jonka voi näppärästi irrottaa ja panna talteen vaikka odottamaan otollista aikaa.

Punainen Pelikaani

Punainen Pelikaani

Punainen Pelikaani on edelleen ristikkohullun ykkösvalinta ja sisältää ristikoita helpoista huippuvaikeisiin, pääpaino ehdottomasti kaksitähtisissä ja sitä vaikeammissa. Tavallisten kuvaristikoiden ohella lehti sisältää mm. kaksi eritasoista tavuristikkoa, avoristikon, kolme piilosanaa, sokkokrypton, käärmeen ja sanakehikon. Lehti ilmestyy kahden kuukauden välein 36-sivuisena pakettina.

Vuoden 2017 aloitusnumerossa on kolmitähtinen aukeama Unski Kivistöltä (tuttu parista IS-koviksesta tähän saakka) ja Heli Kärkkäiseltä, palkintona 200 euroa kuten myös Toni Pitkälän keskiaukeamasta. Aivan uuden tekijäparin ristikko löytyy maistiaisistakin.