Uusimmat lehdet

Krypto Pelikaani

Krypto Pelikaani

Vuoden 2020 viides kryptojulkaisumme on taas mahtavan monipuolinen katsaus kryptojen maailmaan ja samalla lehden 25-vuotisjuhlanumero. Lehdessä on sokkokrypto, kaksi valintakryptoa, kaksi teemakryptoa, kryptopiilis, poikkiteloin sekä muitakin Krypto Pelikaanin ihan ikiomia spesialiteetteja. Silti mukaan mahtuu myös melkoinen määrä kursailemattomia peruskryptoja. Pienen lisäkisankin pidämme sivulla 2.

Passeli Pelikaani

Passeli Pelikaani

Tämä on väliinputoajien lehti, jollaista toista ei ole! Suomessa julkaistaan kovin vähän hyviä keskitasoisia ristikoita. Nyt niitä saa rutkasti! Lehden 20-sivuinen osio on entistä kuvaristikkoisempi sieltä keskitason hujakoilta, vaikeusasteeltaan siis, nytkin mukana yksi helppo, yksi helpohko ja pari muita visaisempaa.

Lehden väliin on sijoitettu 16-sivuinen erikoistehtäväliite, jonka voi näppärästi irrottaa ja panna talteen vaikka odottamaan otollista aikaa. Siitä löytyy tällä kertaa vakiotehtävien lisäksi mm. ositteluristikko ja sanasuunnite.

Punainen Pelikaani

Punainen Pelikaani

Punaisessa Pelikaanissa on ratkottavaa yhdestä kolmeen tähteen eli loppupäässä Suomen visaisimmat ristikot. Päätösaukeamalla on Kopla-nimisen ryhmän sekä Petri Kuhnon pitkäsanainen kolmitähtinen. Keskiaukeamalla on Ekin ja Mäkelän Markun avoristikko. Paluuta tekevät Toni Pitkälä ja Joonas Anttila. Kolme piilosanaa, tavuristikot, sanakehikko, käärme, sokkokrypto, siinä muut tämänkertaiset erikoistehtävät!