Uusimmat lehdet

Krypto Pelikaani

Krypto Pelikaani

Vuoden 2020 toiseksi viimeinen kryptojulkaisumme on taas mahtavan monipuolinen katsaus kryptojen maailmaan. Lehdessä on valintakrypto, kaksi teemakryptoa, kaksi sokkokryptoa, kryptopiilis, poikkiteloin, sisään ja ulos sekä muitakin Krypto Pelikaanin ihan ikiomia spesialiteetteja. Silti mukaan mahtuu myös melkoinen määrä kursailemattomia peruskryptoja.

Passeli Pelikaani

Passeli Pelikaani

Tämä on väliinputoajien lehti, jollaista toista ei ole! Suomessa julkaistaan kovin vähän hyviä keskitasoisia ristikoita. Nyt niitä saa rutkasti! Lehden 20-sivuinen osio on vaikeudeltaan pääosin keskitason hujakoilla, nytkin kuitenkin mukana yksi helppo, yksi helpohko ja pari muita visaisempaa.

Lehden väliin on sijoitettu 16-sivuinen erikoistehtäväliite, jonka voi näppärästi irrottaa ja panna talteen vaikka odottamaan otollista aikaa. Siitä löytyy tällä kertaa mm. piilokirjaimeton kuvaristikko ja aivan uudenlainen tehtävä Sanakulmat.

Punainen Pelikaani

Punainen Pelikaani

Punaisessa Pelikaanissa on ratkottavaa yhdestä kolmeen tähteen eli loppupäässä Suomen visaisimmat ristikot. Keskiaukeamalla on uudehkon laatijamme Arto Kuivasen teemaristikko. Visaisella puolella on mm. Toni Pitkälä, Antti Viitamäki ja päätösaukeamalla Ilmo Juhani Liljeroos Heli Kärkkäisen kera. Kolme piilosanaa, tavuristikot, sanakehikko, käärme, sokkokrypto, siinä tutut erikoistehtävät! Lukijoiden lähettämät kuvat piristävät kokonaisuutta.