Uusimmat lehdet

Krypto Pelikaani

Krypto Pelikaani

Vuoden ensimmäinen kryptopaketti sisältää mm. valintakrypton, kaksi teemaa, kaksi sokkokryptoa samalla sivulla, kryptopiiliksen, poikkiteloimen, keskusaukion sekä paljon tässä mainitsemattomia erikoisuuksia sekä myös runsaasti tavallisia kryptoja.

Passeli Pelikaani

Passeli Pelikaani

Tämä on väliinputoajien lehti, jollaista toista ei ole! Suomessa julkaistaan kovin vähän hyviä keskitasoisia ristikoita. Nyt niitä saa rutkasti! Lehden 20-sivuinen osio on vaikeudeltaan pääosin keskitason hujakoilla, nytkin kuitenkin mukana yksi helppo, yksi helpohko ja pari muita visaisempaa.

Lehden väliin on sijoitettu 16-sivuinen erikoistehtäväliite, jonka voi näppärästi irrottaa ja panna talteen vaikka odottamaan otollista aikaa. Siitä löytyy tällä kertaa mm. piilokirjaimeton kuvaristikko ja iso sanakko.

Punainen Pelikaani

Punainen Pelikaani

Punaisessa Pelikaanissa on ratkottavaa yhdestä kolmeen tähteen eli loppupäässä Suomen visaisimmat ristikot. Keskiaukeamalla on Teemu Pallosen ja Petri Kuhnon iso tavuristikko. Visaisella puolella on mm. Antti Viitamäki ja Ilmo Juhani Liljeroos Heli Kärkkäisen kera, päätösaukeamalla Helin laatijana Kari Vaalamo. Kolme piilosanaa (isoimpana Neitolan riimitelty), visaisempikin tavuristikko, sanakehikko, käärme, sokkokrypto, siinä tutut erikoistehtävät!