Uusimmat lehdet

Krypto Pelikaani

Krypto Pelikaani

Vuoden 2019 toiseksi viimeinen kryptojulkaisumme on taas mahtavan monipuolinen katsaus kryptojen maailmaan. Lehdessä on sokkokrypto, kaksi valintakryptoa, teemoja, kryptopiilis, poikkiteloin sekä muitakin Krypto Pelikaanin ihan ikiomia spesialiteetteja. Silti mukaan mahtuu myös melkoinen määrä kursailemattomia peruskryptoja.

Passeli Pelikaani

Passeli Pelikaani

Tämä on väliinputoajien lehti, jollaista toista ei ole! Suomessa julkaistaan kovin vähän hyviä keskitasoisia ristikoita. Nyt niitä saa rutkasti! Lehden vanha 20-sivuinen osio on entistä kuvaristikkoisempi sieltä keskitason hujakoilta, vaikeusasteeltaan siis, nytkin mukana yksi helppo, yksi helpohko ja pari muita visaisempaa.

Lehden väliin on sijoitettu 16-sivuinen erikoistehtäväliite, jonka voi näppärästi irrottaa ja panna talteen vaikka odottamaan otollista aikaa. Siitä löytyy tällä kertaa kolme kuvaristikkoakin, nimittäin kaksi eritasoista ositteluristikkoa ja sekaristikko, jossa on krypton numerointi apuna.

Punainen Pelikaani

Punainen Pelikaani

Punaisessa Pelikaanissa on ratkottavaa yhdestä kolmeen tähteen eli loppupäässä Suomen visaisimmat ristikot. Mukana ovat taas lähes kaikki tutut Pelikaani-laatijat. Visaisella päätösaukeamalla ovat Tuomas Holopainen ja Johanna Kurkela lempiaiheensa parissa, keskiaukeamalla Eki ja Heli taas monilauseisina Teuvo Salmisen karikatyyrin avittamana. Uusi tekijä Matti Kortet esittäytyy kolmitähtisellään. Kolme piilosanaa, tavuristikko, ositteluristikko, avoristikko, sanakehikko, käärme, sokkokrypto, siinä tämänkertaiset erikoistehtävät!