Uusimmat lehdet

Krypto Pelikaani

Krypto Pelikaani

Vuoden 2020 seitsemäs kryptojulkaisumme on taas mahtavan monipuolinen katsaus kryptojen maailmaan. Lehdessä on valintakrypto, kaksi teemakryptoa, kryptopiilis, poikkiteloin sekä muitakin Krypto Pelikaanin ihan ikiomia spesialiteetteja. Silti mukaan mahtuu myös melkoinen määrä kursailemattomia peruskryptoja.

Passeli Pelikaani

Passeli Pelikaani

Tämä on väliinputoajien lehti, jollaista toista ei ole! Suomessa julkaistaan kovin vähän hyviä keskitasoisia ristikoita. Nyt niitä saa rutkasti! Lehden 20-sivuinen osio on vaikeudeltaan pääosin keskitason hujakoilla, nytkin kuitenkin mukana yksi helppo, yksi helpohko ja pari muita visaisempaa.

Lehden väliin on sijoitettu 16-sivuinen erikoistehtäväliite, jonka voi näppärästi irrottaa ja panna talteen vaikka odottamaan otollista aikaa. Siitä löytyy tällä kertaa tavallista enemmän kuvaristikoita.

Punainen Pelikaani

Punainen Pelikaani

Punaisessa Pelikaanissa on ratkottavaa yhdestä kolmeen tähteen eli loppupäässä Suomen visaisimmat ristikot. Päätösaukeamalla on tällä kertaa Tuomas Holopaisen ja Johanna Kurkelan mainio teos haarautuvine lauseineen. Keskiaukeamalla on Ekin ja Helin kaksitähtinen Teuvo Salmisen pääkuvapiirroksen kera. Visaisella puolella on mm. Toni Pitkälä, Antti Viitamäki ja Joonas Anttila. Kolme piilosanaa, tavuristikot, sanakehikko, käärme, sokkokrypto, siinä tutut erikoistehtävät!