Uusimmat lehdet

Krypto Pelikaani

Krypto Pelikaani

Vuoden toinen kryptojulkaisumme on taas mukavan monipuolinen katsaus kryptojen maailmaan. Lehdessä on poikkitelointa, kryptopiilistä, sokkoa, valintakryptoa, kaksi teemaa ja muitakin Krypto Pelikaanin ihan ikiomia spesialiteetteja. Silti mukaan mahtuu myös runsaasti kursailemattomia peruskryptoja.

Passeli Pelikaani

Passeli Pelikaani

Tämä on väliinputoajien lehti, jollaista toista ei ole! Suomessa julkaistaan kovin vähän hyviä keskitasoisia ristikoita. Nyt niitä saa rutkasti!

Lehden vanha 20-sivuinen osio on entistä kuvaristikkoisempi sieltä keskitason hujakoilta, vaikeusasteeltaan siis, nyt mukana yksi helppo, yksi helpohko ja pari muita visaisempaa. Lehden väliin on sijoitettu 16-sivuinen erikoistehtäväliite, jonka voi näppärästi irrottaa ja panna talteen vaikka odottamaan otollista aikaa.

Punainen Pelikaani

Punainen Pelikaani

Punainen Pelikaani on taas tuore valikoima helpoista huippuvisaisiin. Alkupäässä esittäytyy uusi laatija Petri Lehtinen ja päätösaukeamalla loistaa pienen tauon jälkeen Ilmo Juhani Liljeroos, piirtäjänään Heli Kärkkäinen. Siinä välissä tutut laatijat ja piirtäjät panevat parastaan.