Uusimmat lehdet

Krypto Pelikaani

Krypto Pelikaani

Elokuun paras kryptojulkaisu on jälleen aivan uniikki kooste neljän laatijan tuotoksia. Mukana on erityisen iso määrä tavallisia kryptoja, mutta kyllä erikoisuuksiakin riittää! Tämän lehden teema on Irlanti ja koko lehden kuvitus on sieltä peräisin.

Passeli Pelikaani

Passeli Pelikaani

Tämä on väliinputoajien lehti, jollaista toista ei ole! Suomessa julkaistaan kovin vähän hyviä keskitasoisia ristikoita. Nyt niitä saa rutkasti!

Lehden vanha 20-sivuinen osio on entistä kuvaristikkoisempi sieltä keskitason hujakoilta, vaikeusasteeltaan siis, nyt mukana yksi helppo, yksi helpohko ja pari muita visaisempaa. Lehden väliin on sijoitettu 16-sivuinen erikoistehtäväliite, jonka voi näppärästi irrottaa ja panna talteen vaikka odottamaan otollista aikaa.

Punainen Pelikaani

Punainen Pelikaani

Punainen Pelikaani on edelleen ristikkohullun ykkösvalinta ja sisältää ristikoita helpoista huippuvaikeisiin, pääpaino ehdottomasti kaksitähtisissä ja sitä vaikeammissa. Tavallisten kuvaristikoiden ohella lehti sisältää mm. kaksi eritasoista tavuristikkoa, avoristikon, kolme piilosanaa, sokkokrypton, käärmeen ja sanakehikon. Lehti ilmestyy kahden kuukauden välein 36-sivuisena pakettina.

Vuoden 2017 viitosnumerossa on kolme sivua jo tämänkin alan mainetta keränneeltä muusikkopariskunnalta Tuomakselta ja Johannalta sekä lähes kaikilta muilta suosikkitekijöiltä, Antti Viitamäkikin pääkirjoituksen väitteestä huolimatta sokkokrypton kera.