Uusimmat lehdet

Krypto Pelikaani

Krypto Pelikaani

Vuoden kuudes kryptopaketti sisältää mm. kaksi valintakryptoa, kaksi teemaa, kaksi sokkokryptoa, kryptopiiliksen, poikkiteloimen ynnä paljon tässä mainitsemattomia erikoisuuksia sekä myös runsaasti tavallisia kryptoja.

Passeli Pelikaani

Passeli Pelikaani

Tämä on väliinputoajien lehti, jollaista toista ei ole! Suomessa julkaistaan kovin vähän hyviä keskitasoisia ristikoita. Nyt niitä saa rutkasti! Lehden 20-sivuinen osio on vaikeudeltaan pääosin keskitason hujakoilla, nytkin kuitenkin mukana yksi helppo, yksi helpohko ja pari muita visaisempaa.

Lehden väliin on sijoitettu 16-sivuinen erikoistehtäväliite, jonka voi näppärästi irrottaa ja panna talteen vaikka odottamaan otollista aikaa. Mukana on kuvaristikoitakin, mm. sekaristikko ja piilokirjaimeton.

Punainen Pelikaani

Punainen Pelikaani

Punaisessa Pelikaanissa on ratkottavaa yhdestä kolmeen tähteen eli loppupäässä Suomen visaisimmat ristikot. Mukana on taas teemaristikoita, keskiaukeamalla Arto Kuivasen oodi musiikkisuosikilleen. Musiikkiparivaljakko Tuomas Holopainen – Johanna Kurkela on taas ihan muualla kuin musiikissa. Päätösaukeamalla ovat Eki ja Mäkelän Markku horrortunnelmissa. Vielä löytyy mm. palindromiaukeama ja maistiasenakin oleva Vaalamon spesiaali. Kolme piilosanaa (isoimpana Neitolan riimitelty), visaisempikin tavuristikko, sanakehikko, käärme, sokkokrypto, siinä tutut erikoistehtävät!