Uusimmat lehdet

Krypto Pelikaani

Krypto Pelikaani

Vuoden 2019 neljäs kryptojulkaisumme on taas mahtavan monipuolinen katsaus kryptojen maailmaan. Lehdessä on poikkiteloin, kryptopiilis, valintakrypto, kaksi sokkokryptoa, kaksi teemaa sekä muitakin Krypto Pelikaanin ihan ikiomia spesialiteetteja. Silti mukaan mahtuu myös melkoinen määrä kursailemattomia peruskryptoja.

Passeli Pelikaani

Passeli Pelikaani

Tämä on väliinputoajien lehti, jollaista toista ei ole! Suomessa julkaistaan kovin vähän hyviä keskitasoisia ristikoita. Nyt niitä saa rutkasti! Lehden vanha 20-sivuinen osio on entistä kuvaristikkoisempi sieltä keskitason hujakoilta, vaikeusasteeltaan siis, nyt mukana yksi helppo, yksi helpohko ja pari muita visaisempaa. Loppupään hauskan visaisimman kuvaristikon tarjoavat Ilmo Juhani Liljeroos ja Heli Kärkkäinen.

Lehden väliin on sijoitettu 16-sivuinen erikoistehtäväliite, jonka voi näppärästi irrottaa ja panna talteen vaikka odottamaan otollista aikaa. Siitä löytyy tällä kertaa kaksi eritasoista ositteluristikkoa.

Punainen Pelikaani

Punainen Pelikaani

Punaisessa Pelikaanissa on ratkottavaa yhdestä kolmeen tähteen eli loppupäässä Suomen visaisimmat ristikot. Mukana ovat lähes kaikki tutut Pelikaani-laatijat. Päätösaukeamalla häärii Antti Viitamäki, keskiaukeamalla parivaljakko Eki/Heli. Kolme piilosanaa, kaksi tavuristikkoa, avoristikko, sanakehikko, käärme, sokkokrypto, siinä perinteisest erikoistehtävät!