Uusimmat lehdet

Krypto Pelikaani

Krypto Pelikaani

Vuoden seitsemäs kryptojulkaisumme on taas mukavan monipuolinen katsaus kryptojen maailmaan. Lehdessä on poikkitelointa, kryptopiilistä, sokko, kaksi valintakryptoa (toinen maistiaisena), kaksi teemaa ja muitakin Krypto Pelikaanin ihan ikiomia spesialiteetteja. Silti mukaan mahtuu myös mahtava määrä kursailemattomia peruskryptoja.

Passeli Pelikaani

Passeli Pelikaani

Tämä on väliinputoajien lehti, jollaista toista ei ole! Suomessa julkaistaan kovin vähän hyviä keskitasoisia ristikoita. Nyt niitä saa rutkasti!

Lehden vanha 20-sivuinen osio on entistä kuvaristikkoisempi sieltä keskitason hujakoilta, vaikeusasteeltaan siis, nyt mukana yksi helppo, yksi helpohko ja pari muita visaisempaa. Lehden väliin on sijoitettu 16-sivuinen erikoistehtäväliite, jonka voi näppärästi irrottaa ja panna talteen vaikka odottamaan otollista aikaa.

Punainen Pelikaani

Punainen Pelikaani

Punaisessa Pelikaanissa on keskikesäksi jälleen ratkottavaa yhdestä kolmeen tähteen eli loppupäässä Suomen visaisimmat ristikot. Lehti lehdeltä parannetaan, näin uskotaan, ratkojatkin sellaista vihjailevat! Tuomas Holopainen ja Johanna Kurkela ihastuttavat hauskalla ja visaisella päätösaukeamallaan! Paljon muutakin jännittävää, visaista ja helpompaa, on tarjolla. Huomionarvoista tällä kertaa on myös se, että lehti täyttää samalla 25 vuotta!