Uusimmat lehdet

Krypto Pelikaani

Krypto Pelikaani

Vuoden 2019 toinen kryptojulkaisumme on taas mahtavan monipuolinen katsaus kryptojen maailmaan. Lehdessä on poikkiteloin, kryptopiilis, kaksi sokkoa, valintakrypto, kolme teemaa sekä muitakin Krypto Pelikaanin ihan ikiomia spesialiteetteja. Silti mukaan mahtuu myös melkoinen määrä kursailemattomia peruskryptoja.

Passeli Pelikaani

Passeli Pelikaani

Tämä on väliinputoajien lehti, jollaista toista ei ole! Suomessa julkaistaan kovin vähän hyviä keskitasoisia ristikoita. Nyt niitä saa rutkasti! Lehden vanha 20-sivuinen osio on entistä kuvaristikkoisempi sieltä keskitason hujakoilta, vaikeusasteeltaan siis, nyt mukana yksi helppo, yksi helpohko ja pari muita visaisempaa. Loppupäässä varsin visaisen tarjoaa Toni Pitkälä.

Lehden väliin on sijoitettu 16-sivuinen erikoistehtäväliite, jonka voi näppärästi irrottaa ja panna talteen vaikka odottamaan otollista aikaa. Siitä löytyy tällä kertaa tavuristikko ja sen vinksahtanut serkku ositteluristikko.

Punainen Pelikaani

Punainen Pelikaani

Punaisessa Pelikaanissa on ratkottavaa yhdestä kolmeen tähteen eli loppupäässä Suomen visaisimmat ristikot. Mukana ovat lähes kaikki tutut Pelikaani-laatijat. Aukeamat ovat hyvin spesiaaleja ja tavuristikoita on tällä kertaa peräti kolme, kuten tietenkin myös piilosanoja!