Uusimmat lehdet

Krypto Pelikaani

Krypto Pelikaani

Vuoden 2019 kahdeksas kryptojulkaisumme on taas mahtavan monipuolinen katsaus kryptojen maailmaan. Lehdessä on kaksi sokkokryptoa, valintakrypto, teemoja, kryptopiilis, poikkiteloin sekä muitakin Krypto Pelikaanin ihan ikiomia spesialiteetteja. Aukeamalla on erityinen erikoisuus. Silti mukaan mahtuu myös melkoinen määrä kursailemattomia peruskryptoja.

Passeli Pelikaani

Passeli Pelikaani

Tämä on väliinputoajien lehti, jollaista toista ei ole! Suomessa julkaistaan kovin vähän hyviä keskitasoisia ristikoita. Nyt niitä saa rutkasti! Lehden vanha 20-sivuinen osio on entistä kuvaristikkoisempi sieltä keskitason hujakoilta, vaikeusasteeltaan siis, nytkin mukana yksi helppo, yksi helpohko ja pari muita visaisempaa.

Lehden väliin on sijoitettu 16-sivuinen erikoistehtäväliite, jonka voi näppärästi irrottaa ja panna talteen vaikka odottamaan otollista aikaa. Siitä löytyy tällä kertaa kolme kuvaristikkoakin, nimittäin kaksi eritasoista avoristikkoa ja sekaristikko, jossa on krypton numerointi apuna.

Punainen Pelikaani

Punainen Pelikaani

Punaisessa Pelikaanissa on ratkottavaa yhdestä kolmeen tähteen eli loppupäässä Suomen visaisimmat ristikot. Mukana ovat lähes kaikki tutut Pelikaani-laatijat. Visaisella päätösaukeamalla häärivät Eki ja Mäkelän Markku. Erikoisin tehtävä on muusikkopariskunnalta Tuomas Holopainen – Johanna Kurkela. Kolme piilosanaa, kaksi tavuristikkoa, avoristikko, sanakehikko, käärme, sokkokrypto, siinä perinteisest erikoistehtävät!