Uusimmat lehdet

Krypto Pelikaani

Krypto Pelikaani

Vuoden 2021 jo toiseksi viimeinen kryptopaketti sisältää mm. valintakrypton, sokkokrypton, kaksi teemaa, kryptopiiliksen, poikkiteloimen sekä paljon tässä mainitsemattomia erikoisuuksia sekä myös runsaasti tavallisia kryptoja.

Passeli Pelikaani

Passeli Pelikaani

Tämä on väliinputoajien lehti, jollaista toista ei ole! Suomessa julkaistaan kovin vähän hyviä keskitasoisia ristikoita. Nyt niitä saa rutkasti! Lehden 20-sivuinen osio on vaikeudeltaan pääosin keskitason hujakoilla, nytkin kuitenkin mukana yksi helppo, yksi helpohko ja pari muita visaisempaa.

Lehden väliin on sijoitettu 16-sivuinen erikoistehtäväliite, jonka voi näppärästi irrottaa ja panna talteen vaikka odottamaan otollista aikaa. Mukana on kuvaristikoitakin, mm. sekaristikko ja avoristikko.

Punainen Pelikaani

Punainen Pelikaani

Punaisessa Pelikaanissa on ratkottavaa yhdestä kolmeen tähteen eli loppupäässä Suomen ehkä visaisimmat ristikot. Päätösaukeamalla Vaalamon veljekset ja Heli revittelevät piilokirjaimettomasti. Loppupäässä riehuvat myös mm. Antti Viitamäki, Harto Hakonen, Ilmo Juhani Liljeroos, Jari Keränen sekä Tuomas Holopainen ja Johanna Kurkela. Kolme piilosanaa (isoimpana Neitolan riimitelty), helppo ja visaisempikin tavuristikko, avoristikko, sanakehikko, käärme, sokkokrypto, siinä tutut erikoistehtävät! Mukana on tosi paljon pelikaani-fanien ottamia pääkuvia.