Uusimmat lehdet

Krypto Pelikaani

Krypto Pelikaani

Huhtikuun monipuolisin kryptojulkaisu sisältää mm. kaksi valintakryptoa, useita teemallisia tehtäviä sekä uskomattoman määrän ihan tavallisia kryptoja, niissäkin joitakin pikkuerikoisuuksia. Lehti on jälleen aivan uniikki kooste neljän laatijan tuotoksia.

Passeli Pelikaani

Passeli Pelikaani

Tämä on väliinputoajien lehti, jollaista toista ei ole! Suomessa julkaistaan kovin vähän hyviä keskitasoisia ristikoita. Passeli tuli tähän väliin helpottamaan näitä ristikoita kaipaavien nälkää. Mukana on pari helpompaa ja pari visaisempaa.

Lehden vanha 20-sivuinen osio on entistä kuvaristikkoisempi sieltä keskitason hujakoilta, vaikeusasteeltaan siis, nyt mukana yksi helppo, yksi helpohko ja pari muita visaisempaa. Lehden väliin on sijoitettu 16-sivuinen erikoistehtäväliite, jonka voi näppärästi irrottaa ja panna talteen vaikka odottamaan otollista aikaa.

Punainen Pelikaani

Punainen Pelikaani

Punainen Pelikaani on edelleen ristikkohullun ykkösvalinta ja sisältää ristikoita helpoista huippuvaikeisiin, pääpaino ehdottomasti kaksitähtisissä ja sitä vaikeammissa. Tavallisten kuvaristikoiden ohella lehti sisältää mm. kaksi eritasoista tavuristikkoa, avoristikon, kolme piilosanaa, sokkokrypton, käärmeen ja sanakehikon. Lehti ilmestyy kahden kuukauden välein 36-sivuisena pakettina.

Vuoden 2017 kolmosnumerossa on jälleen mukavia yllätyksiä. Viime kerralla lehdessä debytoineet Tuomas Holopainen ja Johanna Kurkela ovat tehneet visaisen päätösaukeaman. Mirja Pihlajamäen tehtäviä ei ole joka numerossa, mutta täältä taas löytyy.