Muuta ostettavaa

MMM Sanaristikot

MMM Sanaristikot -kirja

Nyt Ekin kirjoittama yli 380-sivuinen alan perusteos plus haluamasi Pelikaani-lehden irtonumero kätevästi tekstarilla yhteishintaan 12 euroa!

Kirjassa opetetaan ratkontaa ja laadintaa, esitellään ristikkosäännöt ja ristikkotermistö sekä kerrotaan lyhyesti ristikoiden historia. Pääosan kirjasta täyttää ristikkosanasto, joka perustuu Ekin aiempaan teokseen, Ristisanakirjaan.

Kirja lähetetään postitse haluamaasi Pelikaani-ristikkolehteen käärittynä (4 vaihtoehtoa) . Lähetä tekstiviesti numeroon 169000. Kirjoita viestiksi PELIKAANI MMM LEHTIVALINTA NIMESI JA OSOITTEESI (esim. PELIKAANI MMM PUNAINEN EVA AHO ETUTIE 2 A 00980 HKI). Viestin hinta on 12 euroa.

Ristikkopaketit

Tilaa valikoima jo ilmestyneitä Pelikaani-ristikkolehtiä, yhteensä 5 kpl, voit esittää toiveet, mihin lehteen tai lehtiin painotus asetetaan. Lähetä tekstiviesti numeroon 169000. Kirjoita viestiksi PELIKAANI LEHTIPAINOTUS NIMESI JA OSOITTEESI (esim. PELIKAANI PUNAINEN EVA AHO ETUTIE 2 A 00980 HKI). Viestin hinta on 12 euroa.

Mini Krypto Pelikaani

Mini Krypto Pelikaani

Takuuvarman lomahitin eli Mini Krypto Pelikaanin ensimmäinen 36-sivuinen numero on nyt ilmestynyt. Kyseessä on taskuunkin sopiva A5-kokoinen tehtäväpaketti, joka sisältää yli 30 Ekin laatimaa uutta kryptoa. Lehdessä on palkintokryptoja, jotka löytää tehtäviä ratkomalla! Voit tilata ensimmäisen numeron näppärästi 3 euron tekstiviestillä ja pääset ratkomaan jo parin työpäivän kuluttua. Tätä et saa kioskeista tai kaupoista, ainoastaan meiltä! Lehti on pitkään ajankohtainen, sillä palkintotehtävien vastausaikaa on aina elokuun loppuun saakka. Kirjoita tekstiviestiin PELIRIS MINI1 NIMESI JA OSOITTEESI ja lähetä se numeroon 169000. Viestin hinta on siis 3 euroa ja saat Mini Krypto Pelikaanin kätevästi postin kuljettamana.

VASTAUSAIKA PÄÄTTYNYT 31.8.2013!