Uusimmat lehdet

Ekin blogi

Sillä aikaa

Neljä kuukautta on mennyt edellisestä kirjoituksesta. Mukavahan näitä on rustata ja kaikenlaisia aiheita löytyy varastosta, mutta sopivaa rakoa ei ole helppo löytää. Alkuvuoden aikana on tehty paljon ristikoita ja musiikkia ja järjestetty Ristikko SM 2018. Pelikaanitkin ovat syntyneet ajallaan, mutta postin toiminta on tehnyt hankalaksi selvitä ilman valituksia. Osa lehdistä saattaa seisoa joillakin alueilla jopa [Lue lisää]

Tekijöiden blogit

Mirja Pihlajamäki: Sohlotestausta

Markus Kajo ehdotti jossain pakinassaan, että kaikki kauppaan tulevat pakkaukset sohlotestattaisiin, toisin sanoen jonkun sohlon annettaisiin yrittää niiden avaamista. Hän kertoi, että kun hän yrittää avata pakkausta repäisynauhan avulla, kuuluu ”räsh” ja nauha katkeaa. Aivan samoin käy minullekin, jos yleensä saan repäisynauhasta otteen. Yleensä raavin sitä turhaan ja sitten on jo haettava sakset tai muita [Lue lisää]

Nyt vanhoja lehtiä edullisesti!

Loppuuko ratkottava kesken ennen seuraavan numeron ilmestymistä? Viime aikoina on kyselty paljon lehtiemme vanhoja numeroita, ja siksipä tarjoamme mahdollisuuden ostaa niitä varastostamme edulliseen pakettihintaan. Soita meille tai lähetä viesti, niin kootaan paketti sinulle mieluisista numeroista. Tavallinen tilaus on 10 lehteä, jolloin hinta on 20 € + postikulut. Myös muun kokoiset tilaukset ovat mahdollisia.

Lue lisää

 

Pelikaanit 20 vuotta sitten

Ensimmäisten Pelikaanien ilmestymisestä tuli heinäkuussa 2013 kuluneeksi 20 vuotta. Tuosta eteenpäin olemme julkaisseet täällä näytteenä tehtävän jokaisesta 20 vuotta täyttävästä Pelikaani-numerosta. Vuosien kuluessa näistä muotoutuu mielenkiintoinen kooste tehtävien ja laatijoiden kehityksestä.

Nyt myös ristikot helmikuulta 1998! Runsaasti uusia lisäyksiä!

Muuta

Virhepalvelua päivitetty viimeksi 19.9.2018

Kaikkien Pelikaani-lehtien kansiristikoista nyt Kansikisa!Kansikisan kisavastauksina toimivat Pelikaani-lehtien (Krypto, Punainen, Passeli) kansitehtävien kuusikirjaimiset avainsanat 1-6. Lue lisää!